10.11.12 osztályban hány órában megy hetente az idegennyelv oktatás a német? Most voltam 9.-es heti 4 óránk volt csak... 10.-ben is ennyi lesz csak?
Figyelt kérdés
Kössz a válaszokat!2021. júl. 10. 18:24
1/14 anonim válasza:
Heti négy óra lesz 12-ig. Ha többet akarsz menj faktra 11-től kezdve + menj magántanárhoz. Nekem a heti négy is sok volt angolból, mert gyűlöltem(azóta felhoztam magamat egyedül, és már nem utálom a nyelvet)
2/14 A kérdező kommentje:
Én többet szerettem volna németből mert szeretem is és nagyon jól is megy :D én heti 5 órát is bírtam volna... Kár h csak 4 marad nem emelik fel 5 re :D
2021. júl. 10. 18:32
3/14 anonim válasza:
Nekünk első idegen nyelv 5 órában volt, második idegen nyelv 3-ban. Nálam a német volt a 2. idegen nyelvem, szóval 3 órám volt belőle.
4/14 A kérdező kommentje:
nálunk csak német van, nincs fakultációra lehetőség max magántanár...
2021. júl. 10. 18:43
5/14 anonim válasza:
Fakt lehetőség nem is 9-10-ben lesz, hanem majd 11-től kezdve.
6/14 anonim válasza:
Nálunk 1. Idegen nyelv heti 5 órában, 2. Heti 4 órában
7/14 A kérdező kommentje:
az én sulimban amúgy sincsen, kérdeztem a tanáraimat... Szakgimibe járok és nincs annyi gyerek
2021. júl. 10. 18:59
8/14 A kérdező kommentje:
#6, de jó neked :D
2021. júl. 10. 19:00
9/14 anonim válasza:
Ha szeretnél majd tovább tanulni menj át sima Gimnáziumba ami nem szakmacsoportra készít fel. (Legalábbis ha vissza mennék az időben én biztos így csinálnám.) Csak azért tanácsolom ezt, mert én is megjártam így hogy még annak idején szakközépbe jártam és ott ráderőltetik a szakmát, főleg mostanság már még jobban elszakadsz a tovább tanulás lehetőségétől.
10/14 anonim válasza:
Már csak a kérdésedből adódóan pl Gimnáziumban van emelt számú idegen nyelv irány meg talán még 9. után könnyebben áttudnál szokni. Főleg ha szereted a nyelvtanulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!