Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Olyan nem lehet hogy egyszerre...

Olyan nem lehet hogy egyszerre közép, és emelt szinten érettségizni nyelvből? (Valószínűleg hülye kérdés, de azért kívácsi vagyok. ) :D

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!

2021. júl. 9. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, egyik ősszel megcsinálod mondjuk előrehozottan a közepét, majd rendes érettségi időszakban a szintemelőt. De így is csak az egyiket fogják számítani a felvételi pontokhoz.
2021. júl. 9. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De konkrétan egyszerre, egy időben a kettőt nem hiszem, hogy lehet.
2021. júl. 9. 08:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! :)
2021. júl. 9. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Egy érettségi időszakban nem lehet, mert az emelt és a középszintű írásbeli egy időpontban van.

Viszont októberben csinálhatsz egy közepet majd májusban egy emeltet.

2021. júl. 9. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Én októberben közepeztem, májusban emelteztem.

Jól jártam így, mert nyilván a közép jobban sikerült, viszont megjelöltem egy olyan szakot, amihez muszáj az emelt.

De egyszerre (ha mondjuk mindkettőt májusban szeretnéd csinálni) nem lehet, mert ugyanazon a napon van a közép és az emelt is.

2021. júl. 9. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen. Én is azért szeretném az emeltet mert ahová szeretné jelentkezdni oda kell emelt érettségi németből
2021. júl. 9. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Én középen érettségiztem töriből két éve, és jövőre megyek belőle emeltezni. Szóval lehet, de egyszerre egy időben nem lehet, mert a közép, és emelt az egy időpontban van.
2021. júl. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!