Nappalirol levelezore?
Figyelt kérdés
Nappali allamilag tamogatott kepzesen voltam/vagyok egyetemen viszont ugy alakult hogy ott kell hagynom. Azt tudom hogy ha egy even belul elkezdek egy masik kepzest akkor nem kell semmit visszafizetnem viszont ez csak akkor van ha szinten nappalira megyek vagy mehetek levelezore is es ugy sem kell visszafizetni? Szoval mindegy csak megkezdjek egy masik kepzest vagy szamit az is hogy elotte min voltam? Bocsi ha hulye kerdes de nagyon nem latom at es senki nem tud normalis valaszt adni. Ha valakinek biztos infoja van errol az segitsen kerem. Koszonom.2021. júl. 7. 12:03
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!
Amúgy ha netán így is fizetned kéne, akkor menj el dolgozni levelező mellett és úgy le tudod dolgozni azt az időt, amit a nappalis szakodon államin töltöttél. Bar lehet tudsz erről, de azért gondoltam leírom, hátha jól fog jönni még ez az infó.
2/3 anonim válasza:
Az állami támogatás visszafizetési szabályai szempontjából az égvilágon semmi különbség nincs a nappalis és a levelezős képzések között. A kettő egy kalap alá tartozik, így nyugodtan mehetsz levelezős képzésre is, úgy is megúszod a visszafizetést. De persze fel is kell, hogy vegyenek, úgyhogy nem teljesen kockázatmentes a dolog.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen amit te irtal elso valaszolo ez jar a fejemben nekem is. De koszonom a valaszt. :)
Masodik valaszolo: persze azt tudom, hogy sajnos nem kockazatmentes, mindenesetre egy probat meger. Es koszonom a valaszt :) sokat segitettel.
2021. júl. 7. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!