Van olyan aki közép iskola után halaszt egy évet?
Figyelt kérdés
mit fogsz csinálni ? :)2010. aug. 26. 23:42
1/6 anonim válasza:
Hááát, nem fogok halasztani egy évet, azt fogom csinálni.
2/6 anonim válasza:
Én 8 évet "halasztottam" anno, és csak utána (munka mellett) végeztem el az egyetemet. Pénzügyes voltam addig egy Kft-nél. (naná, hogy ismeretség által).
3/6 anonim válasza:
De mégis mit halasztasz ha sehova nem vagy felvéve jelenleg? Olyan divatos szó ez a halasztás. Halasztás az, ha valamit elkezdesz, de szünetelteted.
4/6 anonim válasza:
Szerintem akkor érdemes halasztani, ha addig pl. külföldre mész világot látni. Annak van értelme, de csak úgy lébecolni nincsen. Érdemesebb akkor inkább elkezdeni. Esetleg dolgozhatsz egy évet, hogy belekóstolj a munka világába és lásd, hogy milyen, illetve hogy keress egy kis pénzt, amivel esetleg később fedezhetsz némi költséget az egyetemen.
5/6 anonim válasza:
ha nincs semmi terved, csak "pihenésként" akarsz halasztani, úgy hogy később mindenképp továbbtanulnál, az orbitális baromság.
persze, ha beüt valami jólfizető meló, vagy nyelvtanulás külföldön, az természetesen más. de nehéz visszarázódni, ha elszoksz a tanulástól.
6/6 anonim válasza:
Hello! Én halasztok mert júniusba megszületett a kisbabám és vele leszek itthon,aztán majd jövöre megyek vmit tovább tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!