Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen iskolat erdemes elvegez...

Milyen iskolat erdemes elvegezni felnottkent?

Figyelt kérdés

Sajnos gyermekkent nem volt lehetosegem az altalanos iskola utan mast elvegezzek csaladi okok vegett, igy csak egy OKJ-s szakma jott ossze.

Ha valami jobban fizeto munkat szeretnek akkor mar vege? 26 eves vagyok.

2021. júl. 4. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanulj meg programozni. Nem egyszerű, de egy éven keresztül naponta 4 órát foglalkoznál vele, jövő ilyenkor milliós kereseted lesz.
2021. júl. 4. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak azt, ami érdekel. Érettségizz le mindenképpen, és nem árt, ha tudsz egy nyelvet, legjobb és legegyszerűbb az angol.
2021. júl. 5. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami még érdekel, nem biztos, hogy jó választás abba az irányba elmenni. Válassz egy olyan pályát amivel jól fogsz keresni, mellette pedig lehet a hobbit űzni.
2021. júl. 5. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazad van! Csak minimum napi 8 órában fogja csinálni az elvileg jól fizető melóját, amiben ha nem érdekli sosem lesz olyan jó, hogy jól keressen vele. Megéri az időd harmadát olyannal tölteni amit rühellsz, mondjuk a magyar mentalitásba beleillik.
2021. júl. 5. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyilván olyan pályát kell választani a jól kereső foglalkozások közül, ami a legjobban érdekes számára. Általában nem egy dolog érdekli az embert.
2021. júl. 5. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:

A nyelvtanulasban mindig kituno voltam, sokkal jobb mint az atlag.

De matematika, fizika es pont sajnos az informatika nem nagyon erdekeltek raadasul nem is nagyon ertettem ezeket a tantargyakat.

2021. júl. 5. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj nyelveket. Érdemes megtanulni oroszul kínaiul és arabul. Én ezeket tanulnám, ha lenne nyelvérzékem, mert ezek ellenséges országok. Simán el tudsz menni titkosszolgálati pályára
2021. júl. 5. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:

utolso: :DDDD

Kerdezo, szerintem ne a sulit talald ki elobb, hanem azxt hogy nagyjabol milyen munkakort szeretnel betolteni. Mert minden kepzest csak annak eri meg elvgezeni, aki tuti-dugo abban a szakmaban akar doglozni.

Ha nagyon jo vagy nyelvekbol, valami ilyesmi lehetne: tolmacs, fordito, nyelvtanar, multinacionalis ceg, diplomaciai palya...

2021. júl. 5. 19:00
 9/9 anonim válasza:
Fiatalon mindegy hogy mit csinálsz ha a pénzzel elégedett vagy. 45 felé úgyis kiértékeled valamelyest az eltelt éveket, s utána már nem a pénz a döntő , hanem hogy mit szeretnél csinálni. S elég akkor megtanulni.
2021. júl. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!