Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A kisgyermek nevelő és gondozó...

A kisgyermek nevelő és gondozóval hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
És fiúnak mennyire cink elvégezni?

2021. júl. 1. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
bölcsöde
2021. júl. 1. 18:16
 2/6 anonim válasza:
Bocsi ez OKJ-s képzés? Vagy felsőfokú?
2021. júl. 1. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mikor én is egészségügyis tanuló voltam, volt ilyen csecsemős óránk(csecsemőt hogyan fogsz helyes, öltöztetsz, etetsz, fürdetsz,stb. )

Nagyon élveztem, és sok dicséretet kaptam. Jobb voltam mint néhány lány kollegina.

Gyek-es gyakorlaton is imádtam babázni, és volt is alkalmam, lehetőségem is. Akár maradhattam is volna ott dolgozni, de mivel a rehabilitáció volt a fő szakirányom, nem mertem :D

Én azt tanácsolom neked, hogy ha érdekel, kompetens vagy, élvezed a munkát, akkor mindenképp vállad be.

Abszolút nem gáz, ne is gondold annak. Ismerőseim között van óvóbácsi is, imádja amit csinál(szerinte 6 óra semmittevés Isten ajándéka).

Tudod, azzal foglalkozz, amit szeretsz csinálni!

Üdv:

23f

2021. júl. 1. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Bölcsi. És van egy-két óvóbácsi ismerősöm, szóval király meló...
2021. júl. 1. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 okj
2021. júl. 1. 19:00
 6/6 anonim válasza:
Köszi szépen
2021. júl. 2. 01:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!