Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mik a leggyakoribb dolgok,...

Mik a leggyakoribb dolgok, amit egy emelt kémia érettségi írásbelijén felmerülnek?

Figyelt kérdés
Holnap írom az emelt kémia vizsgám, mit lenne érdemes még ma átnézni? Mi szokott benne lenni a leggyakrabban szerintetek? 45 pontot kell elérnem, de nagyon félek, hogy nem fog összejönni.

2021. jún. 30. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
ilyenkor nincs is érettségi
2021. jún. 30. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Milyen vizsga ez? Holnap nem lesz emelt kémia érettségi...

Nem tudom mire vagy kíváncsi, de az elmúlt évek kémia érettségi feladatok fent vannak a neten megoldással együtt.

2021. jún. 30. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodni akarok, hogy miért holnap érettségizem, hanem egy véleményt. Felsőoktatási felvételi szakmai vizsga lesz holnap.
2021. jún. 30. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Az emelt kémia érettségi 2021. május 11-én volt. Most akkor időgéped van?
2021. jún. 30. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

4# ha lenne időgépe valszeg tudná, hogy a gyakorin ne kérdezzen.

Szerintem csak time loop-ol.

2021. jún. 30. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen,azt nem tudom kinek,azthiszem külföldieknek. Amit én mondanék a számítások alapjai: kristályvizes oldatok, elektrolízis,gyenge savak, ismeretlen szerves vegyületek megállapítása, termokémia...elméletben a fémek oldódása tömény és híg savakban, színek, szerves, szervetlen reakcióegyenletek, komplexek, ezüst tükör próba, Fehling de bármi lehet. Ha jól tudom ez a vizsga az előző évek feladatsoraiból áll össze azokat kellene nézegetned, de ezt ha eddig nem tetted meg így utolsó pillanatban már nem sokat ér. Ha pedig szorgalmasan tanultál ,akkor pihenj és ne kapkodva akarj plusz dolgokat megjegyezni, amit megtanultál az elő fog jönni.
2021. jún. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!