Miért szűntek meg az OKJ képzések? Ha manapság valaki személy és vagyonőr szeretne lenni akkor csak Budapesten van rá lehetősége, hogy tanuljon?
Eddig is ez volt, ha egy log. cégnél csináltad meg. Aláirattak veled egy szerződést, hogy X ideig kell maradnod, kapsz fizut, ha felmondod idő előtt, akkor kifizettetik veled a tanfolyam díját. Viszont akkor nem kellett fizetned a tanfolyamot. Szóval ezért nem értem mi ez a 2-3 év.
Megint valakik csak kaszálni fognak másokból.
Én kereskedelmi technikus vagyok, anno 2 éves képzés volt gyakorlattal érettségi után. Lényegében eladó, boltvezető. Engem nem vettek fel a Tescoba ezzel pénztárosnak, mert szerintük túl vagyok képezve, középvezetőnek meg azért nem, mert minimum 2-3 év gyakorlat kell abban a pozícióban 🤦♀️ Úgyhogy kitörölhetem ezzel a papírral.
Mindegy, nevetséges az egész, amit az okj-val csináltak.
Miért szűntek meg az OKJ képzések?
Nem szűnt meg, csak átalakult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!