Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE vagy a Pázmányt érdemeseb...

ELTE vagy a Pázmányt érdemesebb választani?

Figyelt kérdés

Csak jogot jelöltem a Pázmányon az ELTÉN és a Károlin meg egy nemzetközi igazgatás szakot.

A Károli csak egy utolsó lehetőségként van bent . Nagyon tetszett az ELTE számomra , de most láttam , hogy a Pázmányon milyen jó lehetőségek vannak az 5 év után , tovább képzések terén nem vagyok benne biztos mert nem találtam meg hirtelen de pl nemzetközi jog volt az egyik ami érdekel engem. 21 évesen késő elkezdeni a jogot? Ha jól tanulok és több nyelvvizsgám is van , megtudok majd élni belőle? Vagy inkább mást érdemes választani? :/

2021. jún. 27. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
84%
Tanulni soha nem késő, és biztos hogy meg fogsz tudni élni belőle, én a helyedben a nemzetközi jogot választanám
2021. jún. 27. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!