Milyen olyan munka lehetőségek vannak, amik nem annyira kötöttek, nincs az, hogy elmész dolgozni és egész nap ott vagy?
Szeretnék egyetemre menni, de jó lenne elkezdeni élni az életem, szívesen elköltöznék már itthonról.
Az első dolog, ami eszembe jut, az a influencer, tartalmakat feltölteni tiktokra, instagramra youtubera és abból pénzt keresni. De ez sajnos nem én vagyok.
Valami vállalkozást indítani? Kertészetet csinálni? Azt tudnám úgy, hogy szinte végig otthon vagyok és teljes mértékben magamnak osztom be az időmet. Csak ezzel az a baj, hogy nem biztos.
Autószerlő, asztalos, fodrász, autótisztítás, ilyesmik jutnak eszembe még
Vagy pedig internetes munkák, mondjuk programozó, weblapszerkesztő, ilyesmi, de ezek sem nagyon illenek hozzám. Adminisztrációs munka szuper lenne, de olyat nem nagyon találni, amit tényleg lehet otthonról csinálni.
Bárkinek bármi ötlete? Mindenre kíváncsi vagyok, még ha kockázatos vállalkozás is vagy hasonló. (szxmunkára javaslatra nem vagyok kívváncsi!)
Köszi, ha válaszolsz!
18/l
Azt ki hagytam, hogy az egyetemet levelezőn szeretném csinálni és ott is valami ilyesmi dolognak szeretnék tanulni. Akár okj-s szakmára javaslatok is jók lennének.
Matekból jó vagyok és szeretem is. Angolból, németből jó vagyok és szeretek nyelveket tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!