Van olyan alkalmazás, amivel meglehet tanulni angolul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Leginkább filmek, zenék szövege miatt szeretnék megtanulni angolul. Alap szinten tudok angolul, egyszerű mondatok lefordítása, írása még megy. De filmekhez, zenékhez ez még kevés!
IOS-re vagy PC-re, ha lehet.
(Tudom, teljesen nem lehet megtanulni alkalmazásból, de valamennyit el lehet sajátítani alkalmazásból is, szerintem!
Köszi előre a válaszokat!
2021. jún. 23. 19:21
2/5 anonim válasza:
nagyonsok ilyen alkalmazás van!
Egy dolog biszont biztos: nem ingyenesek!
Ne várd el, hogy ingyen megtanítanaka egy idegen nyelven! Ha ilyent keresel akkor nem fogasz találni! Ahhoz, hogy az appok komolyabb funkcióit is elérd kell kicsit fizeni. De általában megéri. Többet kipróbáltam, jól működnek, de oda kell fizetni azt a hogény ojrót ahhot, hogy haladni tudj
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! királyok vagytok! :D
2021. jún. 23. 19:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!