Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan kényszerítsem magam a...

Hogyan kényszerítsem magam a tanulásra?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 21:05
 1/5 anonim válasza:
77%
Nem tudom szerintem ülj le és tanulj . Vagy ami nem megy nem kell erőltetni
2021. jún. 20. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Mi vonja el a figyelmedet?
2021. jún. 20. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Nézz pinteresten tanulós képeket, nagyon motiválóak tudnak lenni:D
2021. jún. 21. 12:03
 4/5 anonim válasza:
78%
Gondolj a jövődre! Ha sokat tanulsz, szorgalmas vagy akkor sokkal könnyebben fogod venni az élet akadályait, nehézségeit Gondolj a leendő otthonodra, a leendő autódra, ezeket mind tanulással lehet elérni, mivel egy jó egyetem után egy ambíciózus ember olyan munkahelyen tud elhelyezkedni, amilyenen szeretne, általában. Viszont ha nem tanulsz, nem mész egyetemre akkor rengeteg tudásról és élményről maradsz le, ráadásul kevesebb pénzed lesz. Tudni jó, a tudást senki nem veheti el tőled! Jó érzés ötösöket szerezni, az osztály egyik legjobb tanulója lenni, már ha még iskolás vagy! Építsd a jövődet!
2021. jún. 21. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tűzz ki egy célt, motiváció nélkül nem fog menni.
2021. jún. 22. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!