7.ben van gólyabál?

Figyelt kérdés

Hogyha valaki 6.után megy át középiskolába,akkor nekik is van gólya hét/bál/tábor vagy az csak 9.ben van??

Lehet hülye kérdés,de hülye vagyok.:)

2021. jún. 19. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hatévfolyamos gimikben, tehát ahol a hetedikesek a kicsik, ott van gólyatábor, gólyahét és gólyatábor.
2021. jún. 19. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gólyatábor nálunk volt meg gólyahét is, de bál az nem. De ez inkább iskolafüggő, hogy hol mit tartanak. Mindenesetre nálunk ugyanazok voltak azoknak is, akik 6. után kezdték, mint azoknak, akik 8. után.
2021. jún. 19. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Én nem tudom, én olyan 8osztályos gimit tudok,hogy indulnak 5. osztályok is, meg indulnak 9. osztályok is; és akkor 9.-eseknek gólyabál, 5.-eseknek szöcskebál; azt hiszem, ott 7.től induló osztályuk nincs.

De egyébként én nem gondolnék gólyabált hetedikeseknek, mert az pont kettő között van, de végülis akár lehet,szerintem ez iskolafüggő lehet, hogy tartanak-e. De mondjuk lehet, hogy ahová te 6. után mennél át középiskolába ők már 5. óta együtt vannak; tehát ha már egy meglévő osztályba csatlakozol bele, akkor szerintem nekik már lehet ,hogy 5.-ben volt szöcskebál.

De persze mondjuk hallottam 6osztályos gimnáziumról, nekik talán lesz valami. De amúgy nem biztos,hogy gólyabál,lehet , hogy gólyanap, amikor nem buliztok, hanem játékos feladatokkal csapatépítés történik, hogy összekovácsolódjatok.

Tehát,hogyha alapból a 7.-esek az első évfolyam, akiket fölvesznek.

2021. jún. 19. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hülye kérdés,de hülye vagyok.:)"

Amúgy ne mondj ilyet magadra.

2021. jún. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!