7.ben van gólyabál?
Hogyha valaki 6.után megy át középiskolába,akkor nekik is van gólya hét/bál/tábor vagy az csak 9.ben van??
Lehet hülye kérdés,de hülye vagyok.:)
Én nem tudom, én olyan 8osztályos gimit tudok,hogy indulnak 5. osztályok is, meg indulnak 9. osztályok is; és akkor 9.-eseknek gólyabál, 5.-eseknek szöcskebál; azt hiszem, ott 7.től induló osztályuk nincs.
De egyébként én nem gondolnék gólyabált hetedikeseknek, mert az pont kettő között van, de végülis akár lehet,szerintem ez iskolafüggő lehet, hogy tartanak-e. De mondjuk lehet, hogy ahová te 6. után mennél át középiskolába ők már 5. óta együtt vannak; tehát ha már egy meglévő osztályba csatlakozol bele, akkor szerintem nekik már lehet ,hogy 5.-ben volt szöcskebál.
De persze mondjuk hallottam 6osztályos gimnáziumról, nekik talán lesz valami. De amúgy nem biztos,hogy gólyabál,lehet , hogy gólyanap, amikor nem buliztok, hanem játékos feladatokkal csapatépítés történik, hogy összekovácsolódjatok.
Tehát,hogyha alapból a 7.-esek az első évfolyam, akiket fölvesznek.
"Lehet hülye kérdés,de hülye vagyok.:)"
Amúgy ne mondj ilyet magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!