Mást is megviselt ez az online oktatás?
Engem nagyon, a vizsgaidőszak így szörnyű volt az ibline szóbelik meg pláne (minden vizsgam olyan volt)
Kiégtem teljesen nem sikerultek a targyaim sajnos ezert passzivra kell mennem
Mást is ilyen rosszul érintette?
Minden tárgyamat teljesítettem, sőt a céljaimhoz képest talán jobban is az online oktatás alatt, ráadásul a gyakorlatorientáltság miatt a szaknak az összetétele/követelménye sem változott, szóval arra sem lehet fogni, hogy puskázás meg online kamuvizsgák miatt sikerültek a tárgyaim jobban.
Viszont a szó amivel az egészet körbe tudnám írni, az szintén a demotiváló lenne, mint amit fentebb is írtak.
Egyszerűen minden kedve elmegy az embernek, összefolynak a napok és sokszor az értelmét sem találom már annak amit csinálok. Napi rutinom káosz lett, nen tudok magammal mit kezdeni, mindent unalmasnak találok amit csinálok.
Már csak azt kéne kiderítenem jósgömbbel, hogy vajon jövőre is távoktatás lesz-e, mert akkor már egy távolabbi, nívósabb egyetemre jelentkeznék mesterre, nem pedig a közelire ahol van a kiszemelt szak, így ugyanúgy otthonról azt csinálnám amit akarok, csak éppen elitebb egyetemen 😶
Én idén érettségiztem sajnos és nem úgy sikerültek, ahogy akartam. Könnyen lehet, hogy 1 év ki fog nekem maradni, mivel márcsak 1 szakra van esélyem. És ilyen eredmények után nagyon nincs kedvem a ballagáshoz, ráadásul az sem a szokásos módon lesz megrendezve.:/
Szóval engemet is nagyon megviselt ez.
6os, muti hogy kell online szóbelinél és 20 perces tesztes vizsgáknál.
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!