Melyik jogi egyetem a legjobb Magyarországon?
Nincs olyan, hogy legjobb jogi egyetem az elte,pázmány valóban nagyobb hírnévnek örvendenek mint a vidéki egyetemek vagy a karoli de ha megnézed a tanterveket akkor látod, hogy nincsenek nagy különbségek mindenhol könyvekből tanítanak. A tanárok minőségében pedig hatalmas a szórás még egyetemen bellül is,ha azt hiszed az eltéről nem panaszkodnak vagy nincs rossz tanár akkor csak menj rá az ájk-s facebook oldalukra xd persze mindenki megtudja magyarázni,hogy miért az ö egyeteme a legjobb de a napvégen a diploma csak egy papír és a tudás számít ami a fejedben van jah és mindenhol kell tanulni xd
Kollégium tekintetében a pázmánynak eggyátalán nincs kolija ami elég érdekes a karolinak meg csak 1 van ájk-s hallgatóknak ebben a tekintetben az elte nyer.
1
Akkor a Pázmány inkább csak pestieknek van?
Hangsúlyos nálunk a katolikus nevelés? Ezt kifejtenéd bővebben? Negyedik éve járok ide, és eddig valahogy ez nem tűnt fel nekem...
A közösség szerintem nagyon jó, nagyon segítőkészek a diákok és a diákszervezetekhez is érdemes csatlakozni. Egyébként csomó szakkollégium van, ahol van jogi szakág és be tudsz hozzájuk költözni, érdemesebb akkor inkább ebben gondolkodni mint a sima kollégiumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!