Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ingyenes felnőtt oktatásban...

Ingyenes felnőtt oktatásban hogy lehet részt venni most?

Figyelt kérdés

Kinéztem többet is (pl. kertész, gazda) de 25 felett már csak egyet tudok tanulni?

Merthogy nappalin már nem vegezhetem és elvileg 1 nappali és 1 esti jár ingyen?

2021. jún. 5. 10:34
 1/1 anonim ***** válasza:
én kertészmérnök vagyok, és nem ajánlom a felsoroltakat. kertészeti munkához (ami nem magasabb szintű) nem kell végzettség, csak izom. nem az agyad ássa a földet hanem a karjaid. és nem is fizet jól. persze ha valamilyen pályázathoz vagy vállakozásindításhoz kell a végzettség, akkor nem szóltam. de ha a mezőgazdaságban akarsz dolgozni, ahhoz nem kell semmit elvégezni. ha pl tájépítésztben akarsz dolgozni, ahhoz jól jön (és lehet is vele keresni), de ott is el lehet lenni anélkül. mondom, az alacsonyabb szintű munkákhoz izom kell nem agy meg a papír.
2021. jún. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!