Egy másik szak "specializációját" szeretném felvenni minornak, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Idén kezdek a Károli BTKn (nem anglisztika szakon), és emellett szeretnék írül is tanulni. Az anglisztikásoknak van ír specializáció, nem tudom, fel lehet ezt így minorba venni, vagy csak az "alap" anglisztikát? Vagy hogy van ez?
Tudom, kérdezzem meg a TO-n, de valaki csinált már ilyet? :D És az igaz, hogy ha felveszek egy minort, akkor később nem választhatok specializációt, mert "kifutok" a kreditjeimből?
2010. aug. 25. 02:36
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet megcsinálni. Másik szakot választhatsz minornak, de más szak specializációját nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!