Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én rendes töri érettségit...

Ha én rendes töri érettségit szeretnék csinálni azt, hogy nevezik?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy sem középszint sem pedig emeltet nem szeretnék csak rendes érettségit szeretnék. Azt, hogy hívják?

2021. jún. 2. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan van a középszínt (mert.kozep iskolába jársz) és van az emelt de gondolom troll kérdés de.mindegy :D
2021. jún. 2. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Feltéve, hogy nem troll kérdés: a középszint az alap. Az az elvárt, és általában arról beszélnek az emberek, amikor azt mondják, hogy van érettségijük egy bizonyos tárgyból. Ennél magasabb szint az emelt szint, ami már követelmény az egyetemre való bekerüléshez, de ebből általában egy-kettőt szokott csak csinálni egy ember. Ha tehát "rendes" érettségit szeretnél, akkor az a középszintű.
2021. jún. 2. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én rendes töri érettségit szeretnék csinálni azt, hogy nevezik?"

Rendes töriérettségit csinálni akarónak.

2021. jún. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!