Emelt szintű érettségit meddig lehet fellebbezni?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam megtekintésen, ma részletesen megnéztem, mert lefotóztam, és én találtam benne pár igazságtalan pontozást, de délután megnézem a megoldókulcs szerint is, és ha aszerint is igazam van, akkor elküldöm egy tanárnak.
Mennyi időm van a fellebbezésre?
2021. jún. 2. 13:26
1/5 anonim válasza:
"2021. május-júniusi vizsgaidőszakban érvényes speciális szabályok szerint a kijavított írásbeli vizsgadolgozatokkal kapcsolatos észrevételeket a vizsgázó 2021. június 2-án, 16 óráig adhatja le" úgyhogy minél előbb tedd meg a fellebbezést.
2/5 anonim válasza:
Bő két órád.
"A 2021. május-júniusi vizsgaidőszakban érvényes speciális szabályok szerint a kijavított írásbeli vizsgadolgozatokkal kapcsolatos észrevételeket a vizsgázó 2021. június 2-án, 16 óráig adhatja le. A benyújtott észrevételeknek nincs formai követelménye. Észrevétel kizárólag a javítási, értékelési útmutatóban foglaltaktól eltérő javítás vagy az értékelés számszaki hibája esetén tehető. Az észrevétel benyújtási határideje jogvesztő."
3/5 A kérdező kommentje:
igen köszi már rájöttem :D
2021. jún. 2. 13:54
4/5 anonim válasza:
Na, mi lett a fellebezés eredménye?
5/5 A kérdező kommentje:
ha a korábbi válaszokat olvastad, akkor rájöhettél hogy nyilván nem fellebbeztem, de ígyis bekerültem ahová akartam
2022. jan. 3. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!