Miből áll a felsőoktatási felvételi szakmai vizsga?
Figyelt kérdés
Biosz és kémiából szeretnék szakmai vizsgát tenni és arra lennék kíváncsi, hogy tulajdonképpen miből is áll ez a vizsga. Azt hallottam, hogy az előző évi érettségik egyikét kapjuk meg egészben és azt kell megírni, de kombinálva is hallottam, hogy az előző érettségikből szedegetnek ki kérdéseket és állítanak össze egy komplett feladatsort. Olyasmit is olvastam, hogy nem az érettségikből áll össze a teszt, tehát most mi az igazság? :( Sote fogorvosi szakra készülök, hátha ez több infó.2021. máj. 31. 03:00
1/1 Psylocyber válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!