Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha 'Kereskedelem és marketing'...

Ha 'Kereskedelem és marketing' szakon tanulnék tovább akkor miben kell erősnek lennem, s később mi lenne a feladatom pontosan?

Figyelt kérdés
Mert olvastam rengeteg leírást, de mindegyikben olyan tág munkakört szabnak meg, hogy nem tudom mi is egy marketinges feladata a hétköznapokban. Illetve, hogy szükséges-e a történelem, mint tantárgy?
2010. aug. 24. 17:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Jajj még annyir szeretnék kérdezni, hogy mennyire könnyű elhelyezkedni ilyen végzettséggel és mennyire fizet jól?
2010. aug. 24. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Ének-zenéből legyél jó az nagyon fontos!
2010. aug. 24. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Az első félévekben fontos a matek, statisztika,valószínűségszámítás, függvények, ha ott csúszol, csúszik az egész.Vannak ugye töltelék tárgyak: protokoll, Eus ismeretek.Meg ugye a nehezek: pénzügy és adózás, számvitel és a marketing ágak tárgyai.

Hivatalos szöveg szerint erre jó:

a piaci és fogyasztói elemzéshez, a stratégiai és operatív piaci tervezéshez, a termék- és szolgáltatásfejlesztés piacorientáltságának biztosításához, az árképzéshez, az értékesítéshez értő munkavállalók képzése

Szerintem kicsit már divat szak, így rengetegen tanulják, valószínű nehéz vele elhelyezkedni (nah de mivel könnyű?!)

2010. aug. 24. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Szóval akkor most egy marketinges feladata az is például, hogy a fogyasztást figyelembe véve alakítsa a piac kínálatát?

2010. aug. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!