Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 41 évesen milyen lehetőségeim...

41 évesen milyen lehetőségeim vannak ha szeretnék elvegezni egy egyetemet vagy fôiskolát?

Figyelt kérdés
Levelezôn szeretnek elvégezni egy iskolát igazábol meg azt sem tudom mihez lenne kedvem angol nyelv ami erdekel csak abbol erettsegiztem 5 sre de az angol tanári pálya nem igazan vonz informatika nalam kizarva mert meg a szgepet se nagyon tudom kezelni nekem az kinai a gazgasag viszont azert erdekel mert a hugom azt vegzett es falugazdaszkent nagyon jo fizetese van es nem okosabb tőlem mégis el tudta vegezni

2021. máj. 24. 05:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha azt sem tudod 41 éves létedre, hogy mi érdekel, talán nem az egyetem ahol kezdeni kellene, ugyanis az egyetemi képzés a legmagasabb szintű speciális képzési forma.
2021. máj. 25. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos újra kell érettségizni, még akkor is ha fizetősre mennél (régen én is azt hittem, hogy ha fizetsz érte akkor nem számít milyen az eredményed felvesznek és ha nem megy kirúgnak) mert 2020ba bejött, hogy kötelező 1 emelt érettségi.

Viszont abba gondolj bele, hogy most 41 éves vagy mire elvégzed 44-45 éves leszel 0 tapasztalattal (hiszen gondolom most nem ezt dolgozod) így elég nehéz lenne elhelyezkedned szerintem, de próbacseresznye

2021. máj. 25. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező, miért ne?

Ismerősöm 40 évesen csinálta az első diplomáját. Most pedig a másodikat kapta meg. Óvónő lesz, előtte pedig nem ezen a területen dolgozott.

Ha úgy érezd hogy szeretnél belevágni, akkor hajrá! Tanulni sosem késő! Sok sikert!

2021. máj. 25. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Jó, óvónő képző azért nem egy komoly dolog, istenem. :DDDDD

Óvónő bármikor lehetsz, de egy tudományos vagy mérnöki karriert nem 600 évesen kellene elkezdeni. :D

2021. máj. 25. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
16%
14, Úgy látszik megfogtad a lényeget! 🤦🤦🤦
2021. máj. 25. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
14.! Ki beszélt itt tudományos pályáról? Mezőgazdasági mérnök pl. miért ne lehetne valaki középkorúan is. Tanuljon csak, Te pedig ne degradáld le az óvónőket, gondolom nem vagy agysebész vagy űrkutató, úgyhogy kisebb arcot!
2021. máj. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!