DE-ÁOK általános orvosra idén szerintetek elég a 415 pont?
Figyelt kérdés
Tavaly 399 volt a ponthatár, előtte 426.2021. máj. 22. 17:22
1/10 anonim válasza:
Necces nagyon, nem lehet megjósolni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég, bent leszel! Mennél más orvosira is szívesen?❤️
4/10 anonim válasza:
Gratula az eredményhez, simán bent vagy, most is 400 körül lesz a ponthatár.
(Én örülök, ha lesz 400 pontom)
5/10 anonim válasza:
415 nagyon jó eredmény, én nem félnék a helyedben:)
Csatlakozom a #4-eshez, nekem sajna csak 396 pontom van, igaz még a mostani biosz eredményét nem tudom, de kezdek lemondani az orvosiról.
6/10 anonim válasza:
Szerintem biztosan elég lesz, mivel idén is elmaradtak a szóbelik, valamint véleményem szerint az idei feladatsorok nem voltak a legegyszerűbbek,nem beszélve arról, hogy az online oktatás miatt nehezebben lehetett készülni, lelkileg is megterhelő volt.
Sok sikert kívánok! ❤️
8/10 anonim válasza:
#4-es vagyok, végül 410-em lett, és szintén a DOTE a célom, de félek :/
9/10 anonim válasza:
Szia! Nekem 405 lett, DOTE, szóval szerintem simán bent van. Nem valószínű, hogy online oktatás után annyira drasztikusan megnőne a ponthatár. Tény, többen jelentkeztek most, de nem voltak annyira könnyűek az emeltek, főleg a kémia, de kinek mi. :) Reménykedünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!