Győrben, vagy Győr közelében pszichológia szakos egyetemek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:02
3/10 anonim válasza:
Budapest,Szombathely,Szeged,Debrecen,Pécs. Ennyi a kínálat.
Én Szegedre járok (én is győri vagyok).
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#3 azta az aztán nincs közel, gondolom akkor koleszos vagy. Talán szombathely lenne a legközelebb, hogyhogy nem oda mentél?
2021. máj. 21. 20:12
6/10 anonim válasza:
Szombathelyen csak 2020-tól indult pszichológia képzés, tehát most zárul le az első év:) Én is győri vagyok, de én inkább Pestre mentem Szombathely helyett már akkor.
7/10 A kérdező kommentje:
Oo ja értem köszi🤗
2021. máj. 21. 22:09
8/10 anonim válasza:
3.vagyok: Azért,mert nyílt nap alapján ez volt a legszimpibb, nagyon szeretem a várost, és itt csak kb. 50-en vagyunk az évfolyamon, eléggé összetartó a közösség. :)
9/10 anonim válasza:
Szombathelyre tényleg ne,alapból a város is olyan,hogy elkerülendő,meg az oktatás is,bár pszichoról nem hallottam még,más szakokról már igen,olyat,hogy jaj. De ettől függetlenül kitudja,viszont szerintem jobb úgy menni egy egyetemre,hogy nincs 50%os esélye a váltásnak. Egy pestinél szerintem max a szakváltás jöhetne szóba,ha meggondolnád magad. Amúgy Győrtől nincs olyan messze Budapest nem?
10/10 anonim válasza:
#9 másfél óra IC-vel. (Amúgy én is Pestre készülök pszichóra Győrből)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!