Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegeden mennyivel könnyebb a...

Szegeden mennyivel könnyebb a matek szak, mint mondjuk az ELTE-n, vagy a BME-n?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
semennyivel
2010. aug. 23. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
bolognai rendszer miatt, minden matekszakon ugyanazt tanítják. szóval aligha könnyebb.
2010. aug. 24. 07:08
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom, hogy a matek szakkal mi a helyzet. Én a föciseket ismerem. Ott bizony, aki Szegedről jön át az ELTÉ-re, az bizony nagyon szenved. Jóval keményebb.

Attól pedig, hogy bologna van, még nem lesz ugyanaz a színvonal minden felsőoktatási intézményben. Ennyi erővel a középiskolák elvégzésének nehézségében sincs különbség, nem? Hiszen ugyanazok az érettségi követelmények.

2010. aug. 24. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Bolognában csak a szakok neve egyezik meg, a tantárgyak egy része, a tematika pedig szinte mindenben különböző.
2010. aug. 25. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, én a BME-n végeztem matek szakon, még a nem bolognai időkben, és volt olyan évfolyamtársam, akivel együtt kezdtem, de néhány félév után inkább elment Szegedre, és ott fejezte be. Szóval lehet benne valami, de igazából fogalmam sincs róla, milyen a képzés Szegeden...
2010. aug. 29. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!