Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Infó érettséginek csak írásbel...

Infó érettséginek csak írásbeli része van vagy van szóbeli része is?

Figyelt kérdés
szóbeli miről szól?
2010. aug. 23. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
van szóbeli is. Sztem neten találsz szóbeli tételeket középszinten!
2010. aug. 23. 20:27
 2/9 anonim válasza:
69%
csak akkor van szóbeli része ha nem éred el a 2-es átlagot...legalábbis nekem igy volt
2010. aug. 23. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
én anno előrehozottan csináltam meg, elmentem írásbelire, de csak 3as volt, vmi ötvenakárhány %os... még szóbelivel se tudtam volna elérni a 4est, de a többiek elmentek szóbelizni rá!
2010. aug. 23. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor szóbelire csak ha akarsz akkor kell elmenni?
2010. aug. 23. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Ne hallgass a hülyeségekre!

Van kötelező szóbeli része, ez nem közép matek, hogy csak 10 és 20% között kell szóbelizni.

Ha nem mész el szóbelire, akkor a szóbeli részre nem kapsz pontot, így érettségid nem eredményes, mivel mindkét részben - írásbeli, szóbeli - el kell érni egy minimum százalékot.

2010. aug. 23. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
el kell menni szóbelire is egyébként érvénytelen a vizsga!
2010. aug. 23. 20:55
 7/9 anonim válasza:
100%

20:51-es!

Írtam hogy az én időmben igy volt!nem kell egyből le hülyézni.nem szóbeliztem infóból mégis megvan az érettségim...na ezt kapd ki ;)

2010. aug. 23. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az informatika érettségi előrehozott volt.

Az "írásbeli" részét gyakorlati résznek hívják, ez áll word-ből (szövegszerkesztés), excel-ből (táblázatkezelés), access-ből (adatbáziskezelés), power pointból (diakészítés), és grafika + webszerkesztésből (pl. paint + NVU).

Azt hiszem ennyiből áll az írásbeli.

Szóbelin nekünk 23 előre kiadott témakör volt, kihúztuk a tételt, 30 perc alatt készülhettünk fel. Vázlatot írtál és kimentél, elmondtad. A végén kérdeztek, általában véleményt kellett alkotni, pl. megvennéd-e ezt a processzort, ha igen, miért? ha nem, miért nem? Milyen operációs rendszereket ismersz? Mire lehet használni egy blogot? Van-e blogod? stb... Nagyon széles skálán mozognak a szóbeli tételek. Vannak olyanok, amik a gép felépítésével kapcsolatosak, vannak olyanok, amik fizikásak, elektronikával kapcsolatos(hangszóró működése, a hang terjedése, a hang konvertálása, monitorok működése), van olyan, ami gyakorlatias (internetes kereső, blogok, fórumok világa, stb.). A szóbeli természetesen kötelező és ha ötös középszintet érsz el szóbelivel együtt (80%, vagy afeletti), akkor jár az ECDL bizonyítvány érte.

19/F

2010. aug. 23. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

én kikapom szívesen :) csak a kérdező nyilván naprakész információkra kíváncsi :)

amúgy bocsi, csak annyi itt a meggyőződéses hülye, hogy néha kitör belőlem a modortalanság.

2010. aug. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!