Érdemes közgazdaság-és gazdalkodás tudományi karra menni a menedzsment tanulása miatt vagy elég ha megcsinálom a kurzusokat?Részletesebben lent
Ha a kozmetika a konkrét célod, akkor felesleges egyetemen továbbtanulnod. Egy biztos, ha az amit csinálsz az jó munka és igényes, annak mindig lesz értelme. Kozmetikusra pedig mindig szükség lesz.
Én egyetemen tanulok, van menedzsment meg közgáz órám is. Közgázhoz nem akarom, hogy sok közöm legyen a jövőben, viszont vállalkozó szellemű vagyok, így a menedzsment jobban érdekel:) El kell döntened, megéri e továbbtanulnod vagy sem. Mindenesetre egyetem mellett is tudod csinálni a kozmetikai sulit
Először is köszönöm a választ.
Igen,megtudnám egyetem mellett is viszont félek ,hogy túlhajszolnám magam és nem bírnám.
Én tanultam gazdasági területen (kereskedelem marketing), engem is érdekel a vállalkozások világa. Az egyetem nagyon sok pluszt adott! Teljesen más szemmel nézek mindent, mint előtte. Én nem hagynám ki, de belátom, hogy nem szükséges hozzá egyébként. Sok "felesleges" dolgot is tanul ott az ember és időigényes is.
Szerintem mindenképp nézz meg egy tantervet, ha még nem tetted, hogy lásd mire számíthatsz. Olvasgass a témában sokat!
Az nem opció, hogy államilag támogatott helyre menj, ha mész? Tudom magasak a ponthatárok, de még van két éved! Addig akár pénzt is tudnál gyűjteni diákmunkával későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!