Mennyit kereshet egy Banki szakügyintéző felsőfokú OKJ-s képzéssel? Van rá kereslet?
Én az ilyen okj-s felsőfokú alatti kötelező szakmai gyakorlat alatt jutottam be a mostani munkahelyemre. Bár azóta még nem kerestem munkát, de úgy gondolom, talán abból a szempontból könnyebb vele munkát keresni, hogy ugyanúgy megvan egy alapképzettséged, mint egy diplomásnak, mégsem tartanak esetleg túliskolázottnak. Sajnos ez a piac is egy kicsit túltelített, viszont mindenképpen esélyesebb lennél egy sima érettségissel szemben.
Egyébként mint már említettem, én is megcsináltam egyet, PSZF-en a pü.i szakügyintézőt, és annyi előnye még van, hogy azóta már a diplomás képzés 2/3-adán is túl vagyok és elég sok tárgyat beszámítottak. Vagyis nem kellett újra megcsinálnom azokat, rövidebb idő alatt lediplomázhatsz. Ezért ha úgy döntesz, hogy el szeretnél végezni egy ilyet, akkor ha teheted, inkább az egyik főiskola keretein belül csináld közvetlenül és ne az egyik középiskolába kihelyezett képzésen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!