Valaki teljesítette már a Rosetta Stone egy adott nyelv összes szintjét, megérte az időbefektetést? Mennyi időbe telt befejezni az összes leckét?
Egyes nyelveknél csak level3 van, máshol level5 is. Az utóbbi érdekelne inkább, de olyan is írhat aki olyan nyelvet csinált ahol csak level3-ig volt. Mennyi időbe telt teljesen befejezni? Megérte a belefektetett időt, annak ellenére, hogy inkább a passzív tudást erősítette?
köszi!
(u.i: spanyolt csinálom, csak 2 napja kezdtem el, de ha eljutok a végére akkor írok majd ide :)
#1, igen fontos az, hogy élvezd a tanulást, a rosetta stone képek engem is elszórakoztattak. Csináld végig a szinteket kb 3-5x, akkor is ha már unod, nekem úgy sikerült tanulni belőle. A 3-4. körnél éreztem, hogy már volt pár mondat szó, hogy az ujjamból ráztam ki kb.
Az Ouino-t tudom még ajánlani, nagyon szép képek vannak benne, szuper ügyfélszolgálattal, igaz angolul tudni kell hozzá. 30 napon belül refund-ot kérhetsz ha nem tetszik. Tehát egy próbát mindenképpen megérhet :)
Rengeteg szót meglehetne belőle tanulni, és nyelvtani területen is kb mindenre kitér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!