Gál Ferenc Egyetem Óvodapedagógia levelezőszakára lennék kíváncsi, valaki mesélne róla?
Üdv!
Énis kiváncsi lennék mivel most oda jelentkeztem-de az egyik ismerősöm most végez ott és megkérdezem! Majd ide le is írom!De azt tudom, hogy idén de szerintem múlt évben is online tanultak!Lehet most is folytatódik a helyzet miatt!?
Üdv, Kati
Hali
Én is ideakarok menni csak februárban.
Leírnád a tapasztalatokat, az alkalmasságiról is.
Szia! Az alkalmassági egyszerű volt. Online történet, skypos beszélgetés keretein belül.
Először volt az ének, 3 népdalt kellett tudni, ebből kitől egyet, kitől kettőt kértek.
Nekem nincs túl jó hangom, még is átmentem simán, szóval azon ne aggódj.
Azután volt a beszéd alkalmassági. Először mesélni kellett magadról pár mondatban, utána pedig egy mesekönyvből olvasni. És egyből meg is mondták hogy megfelelsz e:)) de mindneki megfelelt amúgy
A tesi alkalmassagira pedig videóban kellett küldeni egy anyagot, amit egy megadott feladatsor alapján kellett elkészíténi. (indián szökdelés, labda pattigatatas, bukfenc stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!