Óvodapedagógus hallgatók, nemrég végzettek! Férfiként fel kell adnom ezt a szerintem csodálatos szakot, ha soha életemben nem énekeltem (esetleg régen, általánosban) és mikor próbálkozom a borzalom és félénkség, amik eszembe jutnak magamat hallgatva?
Szerettem volna valóban ezt a szakot választani, de szerintem engem magántanárnők sem tudnának megtanítani szépen (ahogy a felvételin elvárják) énekelni, enélkül meg biztosan nincs beiratkozás sehova.
Több hölgy rokon és ismerős is említette már, hogy pályát tévesztettem, de úgy érzem (éneklés tekintetében rettentő félénkségem, túlaggódásaim és a förtelmes, brummogó hangom végett) emiatt nem tudnám már a felvételin sem megállni a helyem. És akkor a tantárgyak nehezebbnek tűnő anyagairól még szó sem esett. :)
Eleve buktam a dolgot már a legelején, hiába szeretném ezt a szép szakot?
Azért egy tanárnál lehetne próbálkozni, ha tényleg szeretnéd. Vannak iskolák, amik indítanak (mondjuk nem most, járványhelyzetben) felkészítő tanfolyamot is az alkalmassági vizsgára.
Én is kb középiskolában énekeltem utoljára, aztán max a gyerekemnek a következő 20 évben. Mégis felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!