Műszaki menedzser MSc-re csak gépész/villany kombó a jó?
Nem hiszem, hogy csak azok jók rá, lévén gazdasági részt ők sem tanulnak, tehát azzal ugyan akkora a hátrány
Én bsc-n tanulom, és igen valóban a gépészekkel vannak a leginkább azonos tárgyaink, éppen ezért talán onnan könyebb ide jönni, viszont élelmiszer mérnökire ráhúzva a menedzsmenti tudást az élelmiszer iparban szerintem elég jól el lehet helyezkedni és vezetővé is válni később.
Összességében a kérdésre válaszolva : ha tetszik próbáld meg, mert szerintem NEM csak gépesz/villamosmérnökkel lehet MM msc re menni, de továbbmennék: szerintem mindenki hátránnyal indul az MM Msc elvégzésében aki nem MM bsc ről jött
A munkaerő piac az más kérdés
Nyugaton nagyon keresett az MM (industrian engineer néven, ami nálunk ilyen formában nincs sőt nem is nevezik mérnöknek sem a szakot, személyes véleményem, hogy ez az ország túl keletre volt sokáig , hogy értse mi lenne itt a lenyeg... Gondolj bele a szocializmusban felnevelkedett embereknek hogyan adod el a LEAN -t és az optimalizáció fontosságát? )
Magyaroroszágnak még fejlődnie kell az MM hez, társadalmi megítélésben és sokmindenben.
Multik viszont kedvelik
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!