Valaki jelentkezett már át bármelyik egyetemről a Semmelweisre?
Hogyan zajlott, mi volt a feltétele, illetve milyen munkarendről és finanszírozási formáról, és szakról milyenre kerültél?
előre is köszi :))
Mindent ki kellett kérnem a saját egyetememtől, magamnak kellett bemenni a tárgyleírásokért és megírni a kreditátviteli kérelmeim, minden más adatomat hozzácsatolva és a kérelmem (amin minden félév átlaga rajta van)
Nálam csak nappalis volt, de ettől függetlenül nappalisra kellett jelentkezni, ha nekem van részidős, akkor talán jelentkezhetsz arra, de erről érdemes a to-t megkérdezni.
Államis voltam és államisra vettek át mert voltak még bőven féléveim, de ha esetleg nem államira vennének át, akkor ha nem iratkozol be, folytathatod a régi helyeden.
Gyógytornászról gyógytornászra. Nekem még annyi volt a különlegességem, hogy beadtam a következő évfolyamra és az előtte lévőre is, biztos ami biztos, az egyikre csak átvesznek alapon😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!