Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 3 hét alatt emelt földrajz...

3 hét alatt emelt földrajz érettségi?

Figyelt kérdés
Tavaly már letettem egy középszintűt, ami 86%-os lett, viszont az ideire még nem tudtam elkezdeni készülni betegség miatt. Sikerülhet egy 85%-ot elérni? A következő 2-3 hétben szabad leszek, csak ezzel fogok foglalkozni.

2021. ápr. 20. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, egy sorstárs, mondjuk én tavaly voltam, 54% lett, 3 heti készüléssel. Necces, de ha azt mondom, hogy nem lehet, akkor nem állsz neki? Hozd ki a legjobbat magadból, legfeljebb, ha nem úgy sikerül, elmész ősszel, persze, van anyagi vonzata, de pár nap alatt megkeresed az árát. De mondom, ez a “legrosszabb”, ami történhet. Amúgy a természetföldrajzra, topóra, számolásos példákra feküdj rá nagyon, a társadalom földrajz nagyrészt olvasmány, józan paraszti ész. Ha tudod, szerezd be ezt a könyvet. [link]
2021. ápr. 21. 02:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Topográfiára tudsz vmi jó módszert? :) :O
2021. ápr. 21. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, erre sajnos nincs kifejezett jó módszerem. Nézd az atlaszt, próbáld memorizálni, ez nekem is elég nehezen ment.
2021. ápr. 21. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemen egy-egy vizsga keményebb lesz. Úgyhogy sima ügy. Ennyi idő alatt a világot meg lehet váltani, én a Mozaikos könyveket is ajánlom, ugyanis az ördög a részletekben lakozik. S csinálgasd az érettségiket visszamenőlegesen.
2021. ápr. 23. 01:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Ahh, szintén sorstárs :DDD

Én is most fogok emeltezni^^ topó nagyon nem megy még, de van még egy hét, időm mint a tenger XDD

Vannak klassz emelt föci tételeim, ha kellenek, írj rám. ;)

2021. ápr. 30. 19:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok én is, még egy hét alatt csodákat lehet tenni xd.
2021. ápr. 30. 20:21
 7/9 anonim válasza:
Na azóta hogy sikerült az érettségi/bejutottatok az egyetemre? :))
2023. nov. 23. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bejutottam, 2 évet jártam földrajz-tesi szakra, de otthagytam a fenébe még tavaly. Tanári pálya halott, csináltam egy emelt fizikát is (arra nem lett volna elég 3 hét 🤣🤣🤣), s átmentem inkább mérnökire, ahol a második évemet taposom. Érdekes, itt nincsenek azok a mélypontok, mint a tanárin, noha jóval nehezebb. Bánom kicsit azt a 2 évet.
2023. nov. 24. 01:27
 9/9 anonim válasza:
Uh basszus, tanárira én biztosan nem mennék😅, de legalább megtaláltad a neked való szakot utána.☺️
2023. dec. 26. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!