Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME - Munkavédelmi Szakember...

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

BME - Munkavédelmi Szakember szakra jár innen valaki?

Figyelt kérdés

Mennyire véres ZH - k vannak? Milyen az oktatás? Tudom, ez relatív, de mennyire nehéz? Mekkora a követelmény?!

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. ápr. 15. 06:26
 1/1 anonim válasza:
Kb. 5 éve jártam oda, én szakmérnökként végeztem. Nincsenek véres ZH-k, kollegiális hangulatúak az órák, nem mission impossible elvégezni. Persze kicsit tanulni kell, de simán megugorható minden. Ha jól emlékszem, a legnehezebb pont az államvizsga volt. Akkor volt 2 államvizsga tantárgy, meg kellett védeni a szakdolgozatot és ott és akkor kellett letudni a 2 szóbeli szigorlatot is. Azaz 5 tantárgyból kellett egyszerre vizsgázni. Mindenkinek sikerült. Egyetlen hátránya - de nem csak a BME-s képzésnek, hanem az összesnek - hogy gyakorlatot nem ad. Azaz majd neked kell rájönnöd, hogy mit is kell egy munkavédelmisnek csinálnia. Pár melót be kell vállalni ingyen, kutakodni a neten, aztán szép lassan bele lehet jönni. Nem egy atomfizika.
2021. ápr. 15. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!