Milyen képzést, tanfolyamot lenne érdemes csinálni?
Röviden a jelenlegi helyzetemről:
Az egyetemi képzésem nem fejeztem be (ha be is fejezem, akkor sem dolgoznék benne),
Külföldön dolgozom (a munka minden pillanatát gyűlölöm, mert egyrészt távol áll tőlem, másrészt visszataszító, kiábrándító a légkör),
Korábban csináltam kisebb-nagyobb online tanfolyamokat (it, marketing -google analytics is pl- stb), amikből ugyan sokat tanultam, de ahhoz sajnos kevés volt, hogy munkát kapjak ezekkel,
Van még egy gasztronómiához kapcsolódó végzettségem is, de ugye ez most lényegtelen,
Érdekel az it és a marketing is, nem véletlenül választottam ezeket korábban, meg kb a zene az életem, de abból nem tudok/lehet megélni, illetve jó érzékem van a nyelvekhez is, szabadidőmben szoktam fejleszteni magam,
Szóval roppant tanácstalan vagyok, hogy mit tehetnék, hogy jobb legyen. Váltani borzasztó nehéz lenne a jelen körülmémyeket elnézve. Nulla releváns végzettséggel meg pláne.
Tudom, hogy egy magyar bizonyítvánnyal nem sokra megyek külföldön, szóval nem azt várom, hogy soroljatok képzési helyeket vagy ilyesmi, csak pár ötletnek örülnék.
24/f, ha számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!