370 ponttal szerintetek lesz esélyem idén bekerülni a BME-VIK mérnökinformatikus szakra?
Hát egyrészt idén sem lesz szóbeli, másrészt folyamatos digitális oktatás volt. Ha gazdaságilag és nézzük, akkor például kevesebben tudtak elmenni dolgozni, hogy esetleg albérletet, vagy egyéb kiadásokat tudjanak állni az egyetem miatt... Valóban igazad van, hogy az eredmények alapján döntenek, viszont ha nincs szóbeli, potenciálisan kevesebb pontja lesz mindenkinek.
Az óbudain 360-370 valamennyiről ment le tavaly 320-ra.
Hát nem tudom, nekem pont több pontom lett volna, ha nincs szóbelim. 2017-ben érettségiztem, BME mérnökinfós vagyok jelenleg.
Lehet, hogy a középsulisoknál elnézik a digitális oktatást stb, de bekerülnek egyetemre az emberek majd a nulla tudásukkal... Lehet lemegy a ponthatár, de hogy még többen fognak kibukni, mert nincs meg az alap az fix.
Hitegesd magad, meg bizonyítgasd, sok sikert kívánok neked. De készülj fel arra a lehetőségre, hogy nem fognak lemenni a ponthatárok a BME-n. Ha meg annyira ragaszkodsz a mérnökinfóhoz itt, menj el üzinfóra első félévben és onnan kérvényeztesd át magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!