Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén Corvinusra (gazdmen,...

Idén Corvinusra (gazdmen, ANA) körülbelül hány pont fog kelleni?

Figyelt kérdés
Tavaly 427 pont kellett, idén szerintetek elég lesz 426 pont?

2021. ápr. 8. 11:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező értem, hogy szeretnéd, ha megnyugtatnánk, de nem tudunk. Baromi nagy mázli kell ahhoz, hogy felvegyenek. Én drukkolok neked! De hiába spekulálsz, nem fogod tudni megmondani most, hogy a pontok felfele vagy lefele mennek-e tavalyhoz képest. Még egyszer: szerintem sajnos felfele (a középiskolai eredményeket is alapul véve), ami logikus ha belegondolsz, hiszen a vírus miatt mindenkinek jobb lesz a bizonyitványa, ergo jobb jegyeket visznek nagy átlagban, ergo felfele mennek a pontszámok... de mondom, drukkolok neked. Majd írd meg augusztusban, mi lett!
2021. ápr. 10. 21:24
 22/27 A kérdező kommentje:

A jegyek normál esetben 100 pontot adnak az 500-ból, míg az érettségik 300-at; duplázás esetén pedig a jegyek 0 pontot, az érettségik 400 pontot adnak. A 11. osztálynak csak az utolsó 3 hónapja volt online, szerintem ennyi idő alatt a jegyek számpontjából nem nagyon lehet csodát csinálni. 12. osztálynak az első 2 hónapja hagyományos módon volt, ennyi idő szerintem pont elég ahhoz, hogy aki rossz tanuló ne nagyon tudjon változtatni. Nálunk amikor hibrid oktatás volt (február, március első fele) a számonkéréseket a suliban írtuk az órák pedig online voltak, azaz jegyek szempontjából a legkedvezőtlenebbül.

Egyébként az őszi érettséginél szereztem össze 426 pontot (angol emelttel [94%] és föci középpel [94%], azaz akkor lenne 426 pontom ha a hátralévő érettségieim legalább 25%-osak lennének), de májusban csinálok még egy töri emeltet, matek közepet, emellett magyart leszámítva mindenből ötös vagyok. Ha ehhez a két vizsgához (töri emelt, matek közép) van tippetek, azt szívesen elolvasnám!

2021. ápr. 10. 22:34
 23/27 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a biztatást, és az eddigi összes választ!
2021. ápr. 10. 22:36
 24/27 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna középfokon nyelvvizsgázni.
2021. ápr. 11. 00:10
 25/27 A kérdező kommentje:
Van középfokú nyelvvizsgám és felsőfokú is, csak nem említettem meg, hiszen egy nyelvből csak egyszer lehet többletpontot kapni, ami nálam a +50 pont az emeltért.
2021. ápr. 11. 11:59
 26/27 A kérdező kommentje:
Végül 463 pontom lesz.
2021. jún. 1. 16:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok, azzal nyert ügyed van!
2021. jún. 1. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!