Idén Corvinusra (gazdmen, ANA) körülbelül hány pont fog kelleni?
A jegyek normál esetben 100 pontot adnak az 500-ból, míg az érettségik 300-at; duplázás esetén pedig a jegyek 0 pontot, az érettségik 400 pontot adnak. A 11. osztálynak csak az utolsó 3 hónapja volt online, szerintem ennyi idő alatt a jegyek számpontjából nem nagyon lehet csodát csinálni. 12. osztálynak az első 2 hónapja hagyományos módon volt, ennyi idő szerintem pont elég ahhoz, hogy aki rossz tanuló ne nagyon tudjon változtatni. Nálunk amikor hibrid oktatás volt (február, március első fele) a számonkéréseket a suliban írtuk az órák pedig online voltak, azaz jegyek szempontjából a legkedvezőtlenebbül.
Egyébként az őszi érettséginél szereztem össze 426 pontot (angol emelttel [94%] és föci középpel [94%], azaz akkor lenne 426 pontom ha a hátralévő érettségieim legalább 25%-osak lennének), de májusban csinálok még egy töri emeltet, matek közepet, emellett magyart leszámítva mindenből ötös vagyok. Ha ehhez a két vizsgához (töri emelt, matek közép) van tippetek, azt szívesen elolvasnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!