Megéri belevágnom? Statikus vagy építészmérnök?
Figyelt kérdés
Frissen végző grafikus vagyok.(középsuli)Nem érzem úgy, hogy jó utat választottam. Viszont hátrányból indulok, ha az építészet felé veszem az irányt. Fel vennének a BMI-re, ha egy évig járnék magán matekra és angolra, hogy meglegyen az emelt matek érettségi és + pontért lenne közép szintű nyelvvizsgám?
.. és egyáltalán megéri??
2021. ápr. 7. 21:04
2/9 anonim válasza:
Megéri mérnöknek tanulni. Mondjuk én inkább választanék egy olyan iparágat ahol megbecsülik az embert alkalmazottként is. Építőipart hagynám.
3/9 anonim válasza:
Mit jelent, hogy megéri? Csak te tudhatod, hogy neked mi éri meg.
4/9 anonim válasza:
Győrbe lehet egyszerűbben felvesznek.
5/9 anonim válasza:
Azt még mindig senki nem mondta meg hogy mi a búbánat a BMI, google sem volt a barátom...
7/9 anonim válasza:
Egyik legmocskosabb iparàg ez. Én keresnék egy normálisabb iparágban dolgozó mérnök szakmát.
8/9 anonim válasza:
Szerintem érdekes kombináció lenne a grafikusi tudasoddal, adhat egy előnyt a többiekkel szemben. Én akkor inkább a az építész szakot javasolnám emiatt, statikuskent semmire nem tudnád hasznosítani a grafikusi képességeidet.
A BME helyett szerintem érdemes átgondolni külföldi képzést, pl Dániában sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, fizetést kapsz a diakevek alatt, és legalább 2 évvel gyorsabban vegeznel.
9/9 A kérdező kommentje:
8 as válaszolo irtam neked.. érdekelne ez a dolog bővebben
2021. ápr. 25. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!