Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri belevágnom? Statikus...

Megéri belevágnom? Statikus vagy építészmérnök?

Figyelt kérdés

Frissen végző grafikus vagyok.(középsuli)Nem érzem úgy, hogy jó utat választottam. Viszont hátrányból indulok, ha az építészet felé veszem az irányt. Fel vennének a BMI-re, ha egy évig járnék magán matekra és angolra, hogy meglegyen az emelt matek érettségi és + pontért lenne közép szintű nyelvvizsgám?

.. és egyáltalán megéri??

2021. ápr. 7. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Mi az a BMI?
2021. ápr. 7. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Megéri mérnöknek tanulni. Mondjuk én inkább választanék egy olyan iparágat ahol megbecsülik az embert alkalmazottként is. Építőipart hagynám.
2021. ápr. 11. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy megéri? Csak te tudhatod, hogy neked mi éri meg.
2021. ápr. 13. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Győrbe lehet egyszerűbben felvesznek.
2021. ápr. 14. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt még mindig senki nem mondta meg hogy mi a búbánat a BMI, google sem volt a barátom...
2021. ápr. 15. 01:25
 6/9 anonim ***** válasza:
BME-t akart írni..
2021. ápr. 15. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik legmocskosabb iparàg ez. Én keresnék egy normálisabb iparágban dolgozó mérnök szakmát.
2021. ápr. 18. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem érdekes kombináció lenne a grafikusi tudasoddal, adhat egy előnyt a többiekkel szemben. Én akkor inkább a az építész szakot javasolnám emiatt, statikuskent semmire nem tudnád hasznosítani a grafikusi képességeidet.

A BME helyett szerintem érdemes átgondolni külföldi képzést, pl Dániában sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, fizetést kapsz a diakevek alatt, és legalább 2 évvel gyorsabban vegeznel.

2021. ápr. 25. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
8 as válaszolo irtam neked.. érdekelne ez a dolog bővebben
2021. ápr. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!