Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzeti Közszolgálati Egyetem...

Nemzeti Közszolgálati Egyetem őszinte vélemény?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan lepontozzák az egyetemet, de nem fejtik ki miért is olyan rossz. Valaki tudna róla írni, bármilyen szakról.

2021. ápr. 7. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet belőle megélni Budapesten? Ha tanácsra van szükséged, hogy hogy kell, akkor szólj. Én albérletet fizetek ugyanennyi fizetésből, eszek normálisan és még félre is tudok tenni. Egy 100-ast.
2022. máj. 4. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Az viszont tény és való, hogy átlag kereset alatti, nem is tudom honnan szedik azokat a statisztikákat. Meg nyilván egy biztonsági őr is jobban keres már 24/72-es beosztásban, ha mellé van szakmád is, akkor a 3 napban csinálgatod és nagy pénzeket zsebelhetsz be.
2022. máj. 4. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát esetleg úgy megtudsz élni, hogy valami kis lyukban élsz meg koplalsz. Hát kösz, de nekem ez nem kell. Egy normális albérlet rezsivel kb 150
2022. máj. 4. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezért kell ketten összefogni és kivenni egy albit, a miénk 3 szobás, ketten vagyunk, 85-85 mindennel együtt. ;)
2022. máj. 4. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

Ez nem vígasz. Ha piacképes szakot végeztem volna valami normális egyetemen, akkor most nem lenne ilyen problémám. A versenyszférában dupla annyi bért fizetnének.

Mellesleg én még mindig inkább a saját lakás vásárlásában vagyok érdekelt, de ennyiből sosem fog összejönni.

2022. máj. 4. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!