Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógypedagógia után hogy...

Gyógypedagógia után hogy lehet osztatlan tanárképzést csinálni? Magyar-töri érdekelne leginkább.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze!
2021. ápr. 3. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, felvételizel, és elfogadtatod azokat a tárgyaidat, melyek közösek, vagy hasonlók.
2021. ápr. 3. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor talán a tanításmódszertan moduljait lehet ott beszámíttatni,a többi főként anatómia és pszichológia.
2021. ápr. 3. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Kedves kérdező!

Megkérdezhetem hogy miért váltasz gyógypedről tanárira? Inkább fordítva szoktam erről hallani. Nem sértésnek szánom, csupán érdekelne. Azért is mert én a gyógypeden gondolkodom. Köszönöm ha válaszolsz.

2021. ápr. 4. 02:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Még egyik képzésben sem vagyok benne, jövőre fogok érettségizni és utána kezdem a gyp asszisztens képzést, majd a fősulit.

Elsődleges helyen van nálam a gyógypedagógia, 3 szakirány is érdekel, de újra szakpáras, így auti-szomato lenne.

Leginkább a ponthatárok miatt vettem számításba egy B opcióként a tanárit vagy a tanítót és rá a tanári mesterképzést.

2021. ápr. 4. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!