Mennyire nehéz bekerülni az orvosira?
Figyelt kérdés
Nagyon sok felkészülést igényel? Vagy pár hét alatt fel lehet készülni az adott emelt érettségikre úgy, hogy be is juss?2021. ápr. 3. 18:21
1/8 anonim válasza:
Ez olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy mennyire nehéz lefutni egy maratont. Van aki egy élet alatt nem tud felkészülni rá, más meg hetente háromszor fut annyit.
2/8 anonim válasza:
Ha most kezdesz el készülni rá úgy, hogy 0-ról indulsz, akkor nem akarlak elkeseríteni és tényleg ne vedd rossz néven, de szerintem esélytelen. A kémiás számolásokhoz idő kell, rutin, mire leülepszik és meg is érted.
3/8 anonim válasza:
Gimis fejjel szerintem nem elég pár hét felkészülni. Ha van ideje az embernek és naponta foglalkozik vele a bioszra fél évet kémiára 1 évet minimum mondanék, de még ezt is kevésnek gondolom. Mindkettőnél nagy az elméleti anyag és az érettségin, nem csak visszakérik, hanem logikusan össze kell tudnod kötni az anyagot. Valamint a kémiának fele számolások, azoknak kell idő, hogy begyakorold. Nehéz ez a két tárgy és magas 80% körüli emeltekkel biztos a bejutás. Nem véletlen esik meg, hogy van akit csak 2.ra 3.ra vesznek fel. Akik bejutnak, azoknak több év erre készülés van a háta mögött (persze léteznek kivételek akik szerintem zsenik)
4/8 anonim válasza:
Én humános fejjel nehéznek mondanám. De te ha szereted, és érdekel is a kémia, biológia akkor neked egy jó érettségi, kellő szorgalmas rákészüléssel nem lehet gond.
6/8 anonim válasza:
Pár hét alatt felkészülni?
Ha nem vagy egyszerűen zseni mindkettő tanátrgyból,akkor esélytelen.
7/8 anonim válasza:
Ha jártál faktokra és úgy tisztességesen figyeltél is az órákon, akkor az érettségik előtt már csak végső simításokként átnézed azokat a témákat, amik nincsenek annyira meg és mehetsz is.
8/8 anonim válasza:
Könnyebb bekerülni mint bent maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!