Nem vagyok faktos de mégis bioszbol szeretnék emelt érettségizni?
Tudom, hogy az ideiről már lecsúsztam, de egy hónapja töltögetem az emelteket és mindig 60% felé sikerül. Faktos nem voltam de erős gimibe járok és mindig tanultam szorgalmas vagyok.
Ha most elkezdek tanulni az őszi érettségire akkor addigra mehet 86% felé ugye? Nem kell ehhez egy teljes év..ha meg nem akkor ráér jövő májusban is?
Inkább orvosira mennék, addig dolgozok valamit mig halasztom az évet.
Viszont kemiabol eleg gyenge vagyok, a közepeket is 60ra oldom...:( ezt felhozhatom?
18/l
Én is most jöttem rá, hogy állatorvos szeretnék lenni, de gazdasági képzésre jelentkeztem.
Még rágom kicsit a dolgot, aztán lehet jövő ilyenkor megcsinálom az emelt bioszt és az emelt kémiát (utóbbitól félek kevésbé a feladatlapok alapján, pedig mindenkinek azzal van több baja).
De kicsit riaszt a 11 félév, nem is amiatt, hogy sokat kell tanulni, mert egy jó orvos egyébként is folyamatosan továbbképzi magát szerintem. Inkább amiatt, hogy megcsúszok, az állam pedig csak 12 félévet finanszíroz. 1 450 000 egy félév at ATE-n, nem tudom finanszírozni sem most, sem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!