Videóvágó és kép szerkesztő szeretnék lenni, de nem tudom, hogy milyen lehetőségeim vannak?
Sziasztok!
Mindig is érdekeltek az utómunkás folyamatok és olyan területen is szeretnék elhelyezkedni ami kielégíti ezt a vágyam. Most Általános Gimnázium 10.-osztályos vagyok, jövőre természetesen az informatikát fogom felvenni faktnak és emelt infoból szeretnék majd érettségizni. A videóvágásról csak annyit, hogy Sony Vegas,Premiere pro és FinalCut-ban is tudok vágni, szerkeszteni és Renderelni egyaránt és Photoshop-ban is tudok egyet s mást. A Matek az még megy is de az angolom elég ritkás de tegyük fel, hogy ez mind sikerül és még egy B2-es nyelvvizsgát is leteszek. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mik azok a specifikusan olyan Főiskolák/Egyetemek/Tanfolyamok ahol ezt tanítják, (lehetőleg Budapest és környékén)? Melyik vonalon érdemes nekem továbbmenni? Mit ajánlotok, hogyan kezdjek neki, mit válasszak? És ami még nagyon fontos, hogy engem csak ez a vonal érdekel ami videó vágással és kép szerkesztéssel foglalkozik, többi más nem nagyon.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az elsőnek: Reklámokat, Médiában műsorokat stb...
Másodiknak: köszönöm szépen, megnézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!