5-e után fizettem be a diákigazolvány csekket, most meg kaptam egy levelet, hogy még nem fizettem be és fizessem be haladéktalanul. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azért tudtam csak 5-e után befizetni (5-e volt a határidő), mert utána küldték csak ki a csekket. Ha így utána fizettem be, akkor az nem is érvényes? van miért van az hogy szerintük nem fizettem be?2010. aug. 19. 18:05
1/8 anonim válasza:
én is kaptam felszólító levelet és én is csak 10én fizettem be..
ne aggódj
még nem ért el hozzájuk a befizetés..
2/8 A kérdező kommentje:
Az ilyen csekkes befizetések nem érkeznek meg rögtön? Akkor nem lesz gond? Lesz attól diákigazolványom? Vagy azért írjak nekik, hogy én befizettem, és járjanak utána?
2010. aug. 19. 18:12
3/8 anonim válasza:
Hogy érkeznének meg rögtön? A postának minimum 2 nap, hogy eljuttasson valamit, ami nem elsőbbségi, a címzetthez.
4/8 A kérdező kommentje:
Már vagy 1 hete befizettem.
2010. aug. 19. 18:58
5/8 anonim válasza:
1.vagyok
Egyébként az h. megérkezik hozzájuk nem jelenti azt h.egyből fel is dolgozzák...Nyilván ezért küldtek felszólítást..Benne van a levélben h.amennyiben már befizetted tekintsd a levelet tárgytalannak..
Ne aggódj neked megvan a befizetett csekk-gondolom.Azzal igazolhatod h.befizetted!!!
6/8 A kérdező kommentje:
igen, meg van , köszi :)
2010. aug. 20. 10:48
7/8 anonim válasza:
Amiatt nem kell aggódnod, h 5-e után fizetted be. Jó páran vagyunk még így. Viszont az már lehet ők keverték el vhova, de ha meg van az igazolás akkor no para
8/8 A kérdező kommentje:
Más is kapott ilyen levelet, aki 5-e után fizette be? Mert tudom hogy sokan vagyunk így, de akit ismerek és szintén 5-e után fizette be, az nem kapott ilyen levelet :S
2010. aug. 21. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!