Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biomérnök szeretnék lenni....

Biomérnök szeretnék lenni. Lehetetlen az én helyzetemben?

Figyelt kérdés

Kémiából tavaly hármas, most négyes lettem évvégén. Biológiából kishíján ötös. Sosem volt erősségem a kémia, de ebben az évben nagyon megszerettem, megtetszett a tantárgy. A biológiát mindig is imádtam. Örülnék ha olyan is írna, aki biomérnöknek tanul. :)

17/L

2010. aug. 19. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Kémiából középsuliban volt, hogy hármas voltam, mégis elvégeztem az első évet orvosin (4-es kémia kollokviummal).

Tanulni kell és nem lesz gond.

2010. aug. 19. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Akkor majd ráhajtok. De lehet vegyészmérnök lesz a vége, mert mindenhol azt olvasom, hogy nagyon nagyon nehéz elvégezni. :S És milyen orvos szeretnél lenni? Én is gondolkoztam az orvosin...
2010. aug. 19. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegyészmérnöki szerintem jóval nehezebb lehet, mint a biomérnöki:) És a kémia is tuti, hogy sokkal durvább:)

És végül miért nem az orvosi mellett döntöttél? Amúgy egyelőre nőgyógyászat érdekel, de majd meglátom:)

2010. aug. 19. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát az az igazság, hogy szeretek másokon segíteni, ha gyógyítani tudnék akkor valóra válna az álmom, de valamiért nem érzem jól magam kórházban, vagy sok beteg közt. Nem undorom, meg semmi ilyen, csak félek. Meg nagyon elszomorít, ha beteg embereket látok tvben akkor elsírom magam, szóval nem nekem való. Akkor a biomérnökiért küzdeni fogok. :) Hátha! Ha nem, akkor meg biológia szak, aztán majd lesz valami.

Amúgy azt hallottam, hogy a nőgyógyászatban van a legtöbb per. De ha mégis rászánom magam orvosira, akkor gyermekorvos, vagy szívsebészet. Ezek érdekelnek! :)

2010. aug. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!