Corvinus nemzetközi tanulmányok angol vagy magyar nyelven? Milyen előnyei hátrányi vannak egyiknek másiknak?
Szerintem angol nyelven éri meg jobban.
Én nemzetközi tanulmányokat tanultam 1,5 évig de nem igazán jött be,úgyhogy váltottam nemzetközi gazdálkodásra és ezt angol nyelven tanulom.
Rengeteg külföldi hallgató tanul veled együtt,jó kapcsolatokat lehet kiépíteni, elég jól fel lehet húzni vele az angolodat,utána akár egy gazdasági angol nyelvvizsga sem jelenthet problémát,külföldön vagy nemzetközi cégnél jobban fogsz érvényesülni.
Nem bunkóságból írom,de én most végzek NG-n és volt csoporttársaim már végeztek nemzetközi tanulmányokon kb 1 éve,kb 80-90%-ul nem talált állást a diplomájával. Rengetegen mentek el egy másik szakra is utána, amivel később tudnak érvényesülni,az egyik nt-n végzett barátnőmnek pl el kellett kezdenie az Ng-t,mert ő sem talált állást a szakmájában, ő most alattam jár ng-re és már egyetem közben is talált releváns gyakornoki pozíciót.
Egy másik dolog amit megtehetsz,hogy nt után hr mesterre mész,van aki ezt csinálta,ez lehetséges,így lehetsz pl egy cégnél hr-es.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!