Óbudai Egyetem Ybl vagy pécsi egyetem pollack, ha építészképzésről van szó?
Kedves kérdező, annak ellenére, hogy nincs tervben a BME, én is mindenképpen azt ajánlanám. Nekem pont van most az ÉPK-n órám és a tanár nagyon jó és ott van a szakmában! Nem vagyok ősi BME-s, a Bsc-t más egyetemen végeztem el, így tudok különbséget tenni, és a BME nagyon sok lehetőséget biztosít a fejlődésre, a közösség szintén nagyon jó.
Szerintem csekkold le a tárgyakat a fentebb megnevezett egyetemeken és aszerint dönts, ami jobban megfog, vagy ahol olyan szakirányra van lehetőség ami téged a legjobban érdekel.
Magasan a BME-n végzett építészeknek vannak a legjobb álláslehetőségeik...
A többi "futottak még" kategória.
Én Ybl építész szakon tanulok, és valóban nem egy BME, de cserébe nem kell megszakadni a tanulásban és ami kell azt megtanítják itt is. Személy szerint én azért ide jöttem, mert tavaly a nyílt napjukon kellemesebben éreztem magam mint a BME-n.
A tavalyi felvételi ponthatárokat nézve az Ybl nincs sokkal a Bme alatt, ellenben a Pécsi egyetemmel, ahova már a minimummal mehet mindenki.
Kandós vagyok, és azért elboldogulok a munkaerőpiacon, köszi. :)
Bár való igaz, hogy ez egy teljesen más szakma.
Magam részéről én sosem járnék BME-re.
7: ne keverd a Kandót (ÓE) - ahogy te is írod, totál más szakma...
Nekem meg bőven van rálátásom az építész szakmákra, és képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!