Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Segitenétek dönteni h most...

Segitenétek dönteni h most hova mennyek? és lehet egy oktatás csak ennyi? Nem kamu?

Figyelt kérdés
8 osztályom van és most szeretnék tanulni,de nem tudom h muszály e lerakni a 9-10osztályt. vagy mennyek tanfolyamra ami fizetös és mindenhol 150-200 ezer ft-ok de találtam 2helyet ahol 40 és 50 ezer és még az 1ik helyen vizsga sincs nem értem
2010. aug. 18. 22:02
 1/4 anonim válasza:
47%
Szerintem kezd újra az általánost, a helyesírásod alapján rád férne.
2010. aug. 18. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

egyáltalán milyen területen akarsz elhelyezkedni?

(Mellesleg: muszáj-pontos j, a menjek és a mennyek között pedig elég nagy a különbség De ha "menni" akarsz, akar a "menjél, menjek"-et használjuk.. Bocs, tudom, hogy nem ez érdekelt, de borzasztóan bántja a szemem.

2010. aug. 18. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:

jolvan nem figyeltem és gyorsan is irtam.

De ezzel most nem lettem okosabb a kérdésemet illetöen, ami most nekem életbevágóan fontos lenne:S

2010. aug. 18. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mit akarsz pontosan? Érettségizni, vagy szakmát tanulni?

És hol laksz? Mert pl. ahol én lakom, ott van olyan gimnázium felnőttek számára, esti és levelező munkarendben, ahol a 9-10. osztályért nem kell fizetni, a 11-12. osztálynál pedig már nem emlékszem pontosan, de asszem egy évre 30 ezer, de két részletben kell kifizetni, és akinek jó az előző évi átlaga, annak ez még kevesebb is lehet.

Amúgy a 9-10. osztályt nem "rakják le" sehova, azt elvégezni kell. Nálunk ez úgy volt, hogy akinek már megvolt ez a két osztálya, annak természetesen nem kellett, és annak sem kellett a 9.-et, aki szakmunkásképzőben végzett, ők 10.-ben kezdték rögtön.

Én levelezős voltam, de nem kellett évvégén vizsgázni, mert aki rendesen bejárt minden második pénteken, amikor az órák voltak, annak volt módja év közben az előre megbeszélt időpontokban kisebb anyagrészekből dolgozatot írni. Aki nem járt be, és nem kapott egy félév alatt 2-3 jegyet, annak kellett félévkor és évvégén vizsgáznia (bár ilyen nagyon kevés volt, aki nem járt be, az általában inkább vizsgázni sem jött el, mert nem nagyon foglalkozott a tananyaggal).

2010. aug. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!