Pszichológia területén lehet dolgozni valahogy nem pszichológiai diplomával?
Figyelt kérdés
Egyetemre megyek de ha megfeszülök se lesz elég pontom pszichológiára nem is voltak ilyen terveim. Viszont az utóbbi időben nagyon elkezdett érdekelni a dolog nagyon beleàstam magam és nem kötött még úgy le semmi.Milyen munkakörök vannak aminek köze van a pszichológiahoz de nem feltétlen kell hozzá olyan végzettségű diploma, már ha létezik ilyen munka.2021. márc. 11. 21:47
1/7 anonim válasza:
Pszichiátrián szakápoló esetleg? Szakrendelőben is lehetsz mint asszisztens,de nyilván kell hozzá az ápolói végzettség.
2/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok szerintem ez nem igen jöhet szóba 😅
2021. márc. 11. 22:29
3/7 anonim válasza:
Nem nagyon. A pszichiátria teljesen más terület. Vanank olyan területek, amik minimálisan kapcsolódnak a területhez (pl. marketing), de ha valaki ezektől a képzésektől és munkaköröktől ugynaazt várja el, mint egy pszichológián, akkor csalódni fog. De akkor miért nem hagysz ki egy évet és készülsz fel úgy az emelt érettségikre, hogy meglegyen a kellő pontszámod?
4/7 A kérdező kommentje:
Két éve érettsigiztem. 4-5 lett minden de az utolsó két évem jegyei nagyon rosszak lettek ezért nincs elég pont.
2021. márc. 12. 11:59
5/7 anonim válasza:
Biztosan nem tudnál újra érettségizni valamilyen tárgyból, vagy letenni egy nyelvvizsgát, hogy több pontod legyen? Most lenne esélyed bekerülni, még központi minimumot is levitték, Szombathelyen most csak 400 pont kellett államira.
6/7 anonim válasza:
Én Szombathelyen járok allamira. Plusz egyébként Pécsett az angol nyelvű pszichológia képzés is 400 pontos határral volt, úgyhogy szerintem, ha ez érdekel, akkor megéri gyűjtögetni azokat a pontokat, nem is lehetetlen :))
7/7 anonim válasza:
Lehet érettségi duplázással is menni. Csak két tárgyból kell nagyon jól újra érettségizni, egyikből emelten, plusz nyelvvizsga. Nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!